0 0000
Новини

СБУ подозревает начальника Яворивского полигона в работе на Россию

СБУ подозревает начальника Яворивского полигона в работе на Россию

СБУ оголосила про підозру начальнику Яворівського полігону Ігорю Слісарчуку в тому, що він тривалий час працював на Головне розвідувальне управління Генштабу Збройних сил РФ.


Про це йдеться у рішенні Шевченківського районного суду міста Києва від 21 червня. Слідчі порушили клопотання про арешт ноутбука, мобільного телефону, трьох DVD-дисків, флеш-карти пам'яті і уривка паперу, на якому було написано "quarto xmail.net". На зворотному боці паперу було написано "наказом командира військової частини А4150 від 30.12.2015 року № 755".
У документі вказується, що підозрюваний протягом 2015-2016 року, працював на посаді керівника загальновійськового полігону Міжнародного центру миротворчості та безпеки (МЦМБ), військова частина А4150, та здійснював передачу секретних даних росіянам, за завданням ГРУ ГШ ЗС РФ.
Також у рішенні суду зазначається, що під час пояснень з співробітниками Служби безпеки України Слісарчук передав їм уривок паперу з написом, ноутбук, диски і паролі до програми, а також флеш-накопичувач. За допомогою цих речей він регулярно виходив на зв'язок з представниками російської розвідки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему