15 Березня 2021
Новини

6 років нападав на жінок: у Рівному ґвалтівника випустили під домашній арешт

6 років нападав на жінок: у Рівному ґвалтівника випустили під домашній арешт

У Рівному чоловік 6 років поспіль нападав на жінок.

Нині суд мав розглянути резонансну справу стосовно серії зґвалтувань, та засідання закінчилося навіть не почавшись. Про це йдеться в ТСН.

Затримали його у 2019 року, але три місяці тому раптово випустили під домашній арешт. Сьогодні під судом рівняни вимагали, аби його знову взяли під варту. 

Події розгорталися не лише у судовій залі, а і біля будівлі суду. Справедливого суду у справі сьогодні сюди прийшли вимагати небайдужі рівняни. В руках тримали плакати - вимагали посадити підозрюваного до СІЗО. Також з журналістами погодилися поговорити потерпіла жінка. Їй 60 і вона найстарша з потерпілих. І вона, відчувши підтримку людей, уперше погодилася говорити на камеру. 

«Я коли уявила, що на моєму місці може бути молода дівчинка, не факт, що вона залишилася б жити після такої наруги. Коли мене літню жінку, коли я йому казала, що я бабуся, він мене поставив на коліна і ґвалтував. Я не хочу, щоб жодна жінка, дівчинка, бабуся пройшла через те, через що пройшла я», - каже потерпіла Людмила.

Затримали підозрюваного у 2019 році. Як кажуть слідчі, потерпілі, а їх шестеро, опізнали його. Увесь час чоловік був у СІЗО. Та під новий рік суд раптово відпустив його під домашній арешт. І навіть електронного браслета підозрюваному не одягли.

Потерпілі кажуть, що тепер живуть у страху, адже він знає їхні імена та адреси. За своїх доньок та дружин бояться і пересічні містяни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, згвалтування, кримінал, суд
В тему

Останні матеріали