13 Березня 2021
Новини

Зґвалтування та вбивство дитини на Херсонщині: що відомо про підозрюваних

Зґвалтування та вбивство дитини на Херсонщині: що відомо про підозрюваних

На Херсонщині правоохоронці розслідують справу про вбивство 7-річної Марії Борисової.

У поліції є кілька підозрюваних, які могли вчинити жахливий злочин. Про це пише "Сегодня".

Як розповів начальник поліції області полковник Олександр Прокудін, наразі слідство розслідує причетність до вбивства кількох підозрюваних. Серед них – родичі вбитої дівчинки та інші особи села Щасливе.

Прокудін зазначив, що правоохоронці планують оголосити підозру не пізніше наступної середи, тобто до 17 березня.

"Є підозрювані з родинного кола та інші особи з цього села. Затриманих наразі немає, але сподіваюся, що в недалекому майбутньому будуть. Чекаємо результати ДНК-експертизи", – повідомив він.

Спікерка поліції Тетяна Пшонь не виключила, що експерти зможуть надати свої висновки раніше 17 березня. Після цього поліцейські порівняють ДНК-зразки та визначать, хто є вбивцею дитини.

Нагадаємо, 7-річна Марія зникла 7 березня. Дитина вийшла з дому приблизно 17:30 гратися на вулицю. Згодом матір помітила, що її на подвір'ї вже немає. Друзі дівчинки розповіли, що вона хотіла зустріти батька з роботи. В останнє дівчинку бачили поруч з автобусною зупинкою. До пошукової операції долучилися не лише правоохоронці з кінологами та собаками, але й сотні волонтерів.

Поліцейські знайшли тіло дівчинки  На Херсонщині знайшли мертвою 7-річну Марію Борисову 11 березня. Її тіло лежало в поліетиленовому пакеті у сараї одного з домоволодінь.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: згвалтування, херсон, вбивство, кримінал
В тему