2 Березня 2021
Новини

У Рівному школярка наковталася таблеток

У Рівному школярка наковталася таблеток

У місті Рівне 11-річна школярка наковталася таблеток. Випила 40 штук «Парацетамолу». Ще у неділю, 28 лютого, близько 19 години її привезли до лікарні.

Про це пише Рівне вечірнє

Причиною такого вчинку стали непорозуміння на побутовому ґрунті, водночас у сім’ї конфліктів не виникало. У жодних групах в соцмережах дівчинка участі не брала.

Дитина наразі перебуває у реанімації. Зі слів медиків загрози життю немає, стан задовільний.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 3 статті 120 Кримінального кодексу України (доведення особи до замаху на самогубство, вчинене щодо неповнолітнього) триває ретельна перевірка.

Разом з тим у Луцьку неповнолітня дівчина теж намагалася вчинити самогубство.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

15-річну дівчину каретою швидкою допомоги було доставлено з місця проживання до лікарні. За попередньою інформацією, лучанка наковталася пігулок. На щастя, лікарям вдалося її врятувати. Наразі життю і здоров’ю дівчини нічого не загрожує.

Інформацію підтвердили у центральній оперативно-диспетчерській службі КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», зазначивши, що дійсно такий випадок мав місце. До дитячої лікарні вчора, 1 березня, каретою швидкої доставили неповнолітню дівчину, яка наковталася пігулок та мала порізи на одній руці. Дівчині надали усю необхідну медичну допомогу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, рівне, Волинь
В тему