28 Лютого 2021
Новини

В Індії чоловік стік кров'ю після нападу бійцівського півня

В Індії чоловік стік кров'ю після нападу бійцівського півня

В Індії, у штаті Телангана, в результаті  сутички між бійцівськими півнями загинула людина. Так, коли один з господарів випускав свого півня на ринг, птах підстрибнув і зачепив гострою шпорою область паху людини.

Травма виявилась несумісною з життям: потерпілий втратив дуже багато крові. Його доставили до лікарні, проте врятувати не змогли.

Бої були нелегальними, отож усю відповідальність за загибель Танугула Сатіша понесуть організатори кривавого дійства. Поліція порушила справу про ненамисне вбивство. Розшукують більше десятка осіб, які були присутні на боях.

Птаха доставили до відділення, де він залишиться аж до суду. Адже тепер півень – це доказ, як і ножі прикріплені до нього. При цьому у поліції запевняють, що нічого з птахом не станеться.

Зверніть увагу! Бої між півнями були заборонені в Індії ще у 1960-х роках. Проте у Телангані цю заборону часом ігнорують. Це вже не вперше господар гине від власного птаха. У 2020 році півень перерізав лезом, прив'язаним до своєї лапи, власнику шию.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, тварини, індія, вбивство
В тему