28 Лютого 2021
Новини

Яким буде в Україні початок весни: прогноз погоди шокує

Яким буде в Україні початок весни: прогноз погоди шокує

В Україні погода 1-4 березня 2021 буде помірно холодною. Температура повітря з кожним днем буде поступово підвищуватися.

Про це свідчать прогнози Укргідрометцентру.

1 березня

В більшості областей України стовпчики термометрів піднімуться до плюсових значень.

Найтепліше буде на Закарпатті +6 +8. У центрі і на заході очікується +2+ 4 градуси. Невеликі морози збережуться на сході України (-1−3). На півдні України повітря прогріється до +2 +4 градусів, а в Одеській області до +3 +5.

2 березня

Повітря в Україні прогріється ще більше. У Закарпатській та Львівській областях стовпчики термометрів піднімуться до 9 +11 градусів. Вночі збережуться невеликі заморозки до -1. У центральних регіонах очікується +4 +6 та +5 +7 градусів тепла. На сході буде трохи холодніше: +2 +4. На півдні найтепліше буде в Миколаївській області +5 +7. У Києві синоптики прогнозують +5 +7 градусів протягом дня.

Істотних опадів на всій території України не очікується.

3 березня

В центрі і на півночі України стане значно тепліше: повітря прогріється до +6 +10. В Івано-Франківській області стовпчики термометрів піднімуться до +11 +13 градусів вдень. На сході найтепліше буде в Донецькій області: +5 +7. На півдні України в Одеській і Херсонській областях синоптики прогнозують +7+9 градусів протягом дня, в Миколаївській області - +8 +10. Ночі в Україні все ще будуть прохолодними: від нуля до -3.

На всіх території України від 3 березня буде сонячно і без опадів.

4 березня

Найтепліше буде на заході України. Протягом дня в Івано-Франківській і Чернівецькій областях очікується +11 +13 градусів. На півночі України вдень 4 березня стовпчики термометрів піднімуться до +4 +6. На сході передбачається від +4 до +7. На півдні повітря прогріється до +10 градусів. У Києві вдень очікується +6 +8. Вночі по всій Україні збережуться невеликі заморозки від нуля на півдні і заході до -4 на сході і півночі.

Опадів в цей день не очікується.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, прогноз погоди, погода
В тему