23 Лютого 2021
Новини

Футболіст Анатолій Тимощук рекламує в Росії шкарпетки

Футболіст Анатолій Тимощук рекламує в Росії шкарпетки

Колишній гравець луцької "Волині", донецького "Шахтаря" та збірної України з футболу лучанин Анатолій Тимощук став обличчям рекламної кампанії шкарпеток.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала колишня дружина футболіста Надія Навроцька, інформує ВолиньPost.

"Замість проходу в Кубок Росії ФК "Зеніт" пропонує своїм вболівальникам в подарунок на День захисника Вітчизни пару шкарпеток. Толік Тимощук виявився обличчям рекламної кампанії. Раніше "Зеніт" бачив Толіка в колготках, коли був молодшим, а зараз рекламне обличчя шкарпеток. Ви можете виграти всі кубки, але вони пам'ятають про вас по шкарпетках", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Анатолій Тимощук свого часу виступав за пітерський "Зеніт" а після завершення кар'єри гравця увійшов до тренерського штабу "зенітників".

Зауважимо, що традиція відзначати 23 лютого своїм корінням сягає початку минулого століття. Його започаткували для восхваляння Красної армії. Після розпаду Радянського Союзу свято відзначається в Росії як День захисника Вітчизни і є днем військової слави Росії.

Таким чином, Тимощук, в активі якого 144 матчі за збірну України, свідомо чи несвідомо долучився до пропаганди агресора, під окупацією якого перебувають території на сході та півдні нашої держави.

Як відомо, разом із «Зенітом» Анатолій Тимощук став чемпіоном Росії з футболу.

Нагадаємо, у Анатолія Тимощука напружені стосунки із колишньою дружиною Надією Навроцькою. Жінка не раз стверджувала, що колишня зірка українського футболу робить усе, аби їй і дітям не дісталося нічого після розлучення.

Влітку 2019 року у ЗМІ потрапила інформація, що проти колишнього капітана збірної України, екс-гравця донецького «Шахтаря» і мюнхенської «Баварії», уродженця Луцька Анатолія Тимощука відкрили кримінальні справи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: футбол, луцьк, росія
В тему