23 Лютого 2021
Новини

Заклеювала рот скотчем: матір дитини відмовилася давати свідчення

Заклеювала рот скотчем: матір дитини відмовилася давати свідчення

Лучанка, яка минулого тижня повідомила, що її дитині у дитячому садочку нібито заклеювали рот скотчем, відмовилася давати свідчення у поліції.

Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Мама хлопчика Яна Антонюк каже, що таке рішення прийняла разом із чоловіком. Чому вирішили не давати свідчень – не пояснює.

Зі слів Ольги Бузулук, давати свідчення відмовилися й інші батьки, чиї діти ходять до групи "Веселка".

"Слідчий допитав виховательку та керівницю дитсадка, які заперечили факти, що були висвітлені в деяких ЗМІ. Натомість жінка, з чиїм сином нібито некоректно поводилися, відмовилася надавати покази. Це стосується й інших батьків", – каже Ольга Бузулук.

Нагадаємо, в одному з садочків Луцька нещодавно розгорівся скандал. Маленькі вихованці навчальної установи розповіли батькам, нібито вихователька заклеює їм ротики скотчем, аби ті не шуміли й спали. Утім сама вихователька запевняє, що "клейкою стрічкою нікого не обмотувала й нічого не заклеювала", а лише хотіла таким чином прилякати неслухняну малечу.

Луцькі правоохоронці розслідують справу за ч. 1 ст. 137 КК України, йдеться про неналежне виконання обов'язків, що спричинило шкоду дитині. Випадок трапився у луцькому дитсадку №37.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дитсадок, луцьк, Волинь
В тему

Останні матеріали