0 0000
Новини

На Житомирщина чоловік почав стріляти в дітей через нічийну вишню

На Житомирщина чоловік почав стріляти в дітей через нічийну вишню

В Житомирській області чоловік вистрілив у 15-річну дівчину з пістолета за те, що вона обривала вишні розташованої на прибудинковій території.


Потерпіла дівчина Катерина розповідає, що він почав кричати матом і пригрозив відкрити вогонь, після чого вистрілив. Дівчина була настільки шокована, що майже не відчула болю.
Мама потерпілої показує кулю, яку вийняли з руки дівчини, і додає, що якби чоловік стріляв в скроню, він міг просто вбити дівчину.
Підозрюваний каже, що підлітки дуже шуміли під вікнами в пізню годину, а коли стали рвати вишні та ламати дерево, у нього здали нерви, тому він схопився за пістолет. Він стверджує, що якщо б вони просто рвали вишні, то ніхто нічого б не зробив, але вони почали ламати дерево, а на прохання припинити, почали огризатися. Разом з тим чоловік визнає, що він вчинив не правильно і просить вибачення за те, що не стримався.
Поліція вилучила зброю, з якої чоловік стріляв по підлітках, дозвіл на даний вид зброї не потрібно.
Місцеві мешканці не вірять у те, що сталося, вони кажуть, що сусід, який стріляв по дітях, завжди був спокійною людиною і підлітки особливо нікому не заважали.
Незважаючи на вибачення сусіда, мати потерпілої вимагає доведення справи до суду. Стріляв чоловік запропонував гроші на лікування, однак вона відмовилася.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему