21 Лютого 2021
Новини

Влада Ізраїлю послаблює карантин для вакцинованих громадян

Влада Ізраїлю послаблює карантин для вакцинованих громадян

В Ізраїлі оприлюднили план, що довзолить істотно послабити карантинні обмеження для осіб, які вже отримали щеплення проти коронавірусу. Зокрема, людям дозволять відвідувати культурні заходи, вилітати за кордон та відвідувати оздоровчі клуби й ресторани.

Показово, що за останні півтора місяці Ізраїль провів найшвидшу у світі вакцинаційну кампанію, імунізувавши майже половину з 9,3 мільйона осіб. Однак оскільки коронавірус досі швидко розповсюджується серед невакцинованих, держава лише нещодавно почала поступово виходити з двомісячного локдауну.

Відтак, 21 лютого роздрібні магазини, торговельні центри, тренажерні зали, деякі класи середньої школи та інші державні служби мають розпочати роботу для обмеженого кола осіб.

Крім того, Нетаньягу підкреслив, що влада не може забороняти невакцинованим громадянам Ізраїлю відвідувати медичні клініки, аптеки та супермаркети. Водночас він уточнив, що інші послуги дозволятимуться лише тим, хто отримав дві дози вакцини проти COVID-19.

Також відомо, що головний міжнародний аеропорт Ізраїлю залишається закритим для майже всіх повітряних перевезень через загрозу потрапляння в країну іноземних варіантів вірусу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, ізраїль, вакцинація
В тему