18 Лютого 2021
Новини

Патріотичним вихованням потрібно займатися змалечку, - Катерина Шкльода

Патріотичним вихованням потрібно займатися змалечку, - Катерина Шкльода
Катерина Шкльода

На наступній сесії Луцькради заслухають звіт про виконання Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Луцької міської територіальної громади на 2018-2020 роки.

До розгляду його депутатами рекомендувала на засіданні сьогодні, 18 лютого, постійна комісія Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Доповідав з цього питання в.о.директора КЗ «Центр національно-патріотричного виховання дітей та молоді у місті Луцьку» Олексій Мельник. Він розповів, що пандемія внесла свої корективи в роботу центру, але пропри усе багато чого виконано.

За словами членкині комісії, депутатки Луцькради від партії «За майбутнє» Катерини Шкльоди, луцький центр національно-патріотичного виховання робить дуже велику роботу. Мовляв, недаремно він визнаний одним із кращих в Україні. Та й та діяльність, яку він веде, безсумнівно, є надважливою у той складний період,який зараз переживає Україна. Мається на увазі і окупація Криму, і війна на Донбасі.

«Таких центрів є не дуже багато. В нас проводиться насправді велика робота. Є звісно якісь певні недоліки. Як на мене в них найбільший провал в інформаційній кампанії, вони, пророблюючи велику роботу, не вміють про себе розказати», - переконана Катерина Шкльода.

На думку депутатки, патріотичним вихованням потрібно займатися з дитинства.

«Вважаю, що національно-патріотичне виховання надзвичайно важливе,закладати його потрібно змалечку. Для мене особисто це йдеться мова про те, щоб виховати активне громадське суспільне майбутнє. Це про те, що нам потрібні активні громадяни, які будуть в майбутньому хвилюватися за долю держави і відстоювати її єдність, цілісність, якісь національні ідеї. Будуть вболівати за свій край.

Такі люди в майбутньому готові ставати депутатами міської ради, такі люди будуть працювати в органах місцевого самоврядування з думкою лиш про те, як зробити своє місто село і будь-який населений пункт кращими. Такі люди будуть йти на державну службу з думкою про те,що вони відносяться до величної держави і їхній обов’язок їхню державу покращувати», - вважає Катерина Шкльода.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцька міська рада, луцьк
В тему

Останні матеріали