9 Лютого 2021
Новини

Моторошна аварія на Прикарпатті: є загиблі й 13 травмованих

Моторошна аварія на Прикарпатті: є загиблі й 13 травмованих

У селі Павлівка зіткнулися автобус та сміттєвоз.

Це трапилося у ніч на 9 лютого на дорозі Стрий-Чернівці-Мамалига. Внаслідок аварії двоє людей загинули, ще 13 – травмовані. Про це інформує Нацполіція.

За даними Нацполіції, 20-річний водій сміттєвоза "Мерседес Бенц Атео", виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не врахував дорожню обстановку, не надав переваги в русі, в результаті чого допустив зіткнення з пасажирським мікроавтобусом "Мерседес Спрінтер". Ним керував 46-річний мешканець Калуша. Автобус перевозив працівників одного з підприємств.

В автобусі було 14 пасажирів та водій. Внаслідок ДТП загинуло 2 особи - пасажири мікроавтобуса - 53-річна та 54-річний мешканці Рогатинщини. Ще 13 були доставлені в медичні заклади.

Після обстеження дев’ятеро осіб госпіталізовано в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню.

В ОДА зазначають, що станом на 8:00 двоє громадян - у важкому стані (вночі прооперовані із травмами грудної клітки, черевневої порожнини та нижньої кінцівки), у сімох – стан середньої важкості.

Поліція розпочала кримінальне провадження (ч. 3 ст. 286 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прикарпаття, дтп, аварія, смерть
В тему