29 Січня 2021
Новини

На Чернігівщині мікроавтобус збив на смерть вагітну жінку, водій втік

На Чернігівщині мікроавтобус збив на смерть вагітну жінку, водій втік

Поліція розслідує кримінальне провадження та розшукує водія, що наїхав на двох жінок в селищі Березна Чернігівської області. Внаслідок ДТП одна з постраждалих загинула на місці. 

28 січня близько 19-ї години до поліції надійшло повідомленння про дорожньо-транспортну пригоду неподалік АЗС в селищі Березна Чернігівського району. 40-річний місцевий мешканець за кермом автомобіля «Опель Віваро» наїхав на двох жінок, що рухалися на велосипедах у попутному напрямку, - повідомили в поліції області.

Внаслідок зіткнення, 32-річна вагітна жінка загинула на місці пригоди. Друга місцева мешканка отримала тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги потерпіла відмовилась від госпіталізації. 

Після скоєння ДТП водій з місця події втік, залишивши автомобіль. Нині поліція встановила його місцезнаходження та затримала. 

Слідчий розслідує провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Її санкція передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, чернігів, Фото, дтп
В тему

Останні матеріали