0 0000
Новини

Рецидивіст-іноземець зґвалтував 16-річну рівнянку

Рецидивіст-іноземець зґвалтував 16-річну рівнянку

У Дніпропетровській області поліцейські затримали рецидивіста-іноземця, який зґвалтував у Рівненській області 16-річну дівчину.


Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУПН України в Рівненській області.
Правоохоронці повідомили, що іноземець-рецидивіст скоїв злочин 25 червня, коли 16-річна дівчина йшла додому. Автомобіль іноземця зупинився біля неї і він заштовхав дівчину в салон. Дівчина просила його не гвалтувати її, однак він проігнорував її благання. Після зґвалтування він поїхав і кинув її напризволяще посеред поля. Лише під ранок вона змогла дістатися додому, де відразу звернулася в поліцію. В ході оперативно-розшукових працював стало відомо, що злочинцем виявився 44-річний громадянин Білорусі.
Крім того, правоохоронці повідомили, що цей чоловік вже мав проблеми з законом і раніше неодноразово відбував покарання у вигляді позбавлення волі. Останній раз він вийшов з колонії в травні 2017 року, де провів 9 років за зґвалтування.
За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 3 статті 152, 2 статті 153 і 1 статті 146 Кримінального кодексу України.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему