12 Січня 2021
Новини

Волинська обласна і Луцька міська ради збираються на сесії через «тарифний геноцид»

Волинська обласна і Луцька міська ради збираються на сесії через «тарифний геноцид»

Волинська обласна і Луцька міська ради скликають депутатів на позачергові сесії через підвищення тарифів на комунальні послуги.

«Чергове необґрунтоване підвищення тарифів на енергоносії для населення в умовах корона-кризи не дарма називають «тарифним геноцидом». Сумнівне посилення карантину та економічна нестабільність уже призвели до того, що чимало людей не знають як вижити, як зберегти свої доходи. Що вже казати про збільшення оплати за газ, електроенергію та розподіл енергоносіїв!» — написав у Facebook голова Волиньради Григорій Недопад.

Він підписав розпорядження про проведення позачергової сесії ради, аби за підтримки депутатського корпусу заявити про нашу категоричну незгоду із новим зростанням тарифів.

«На розгляд сесії буде винесено проєкт рішення про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, НКРЕКП, Верховної Ради України щодо недопущення підвищення тарифів для населення. Ми, депутати найвищого представницького органу Волинського краю, не можемо стояти осторонь ситуації. А державні органи влади за нинішніх умов не повинні ігнорувати незгоду громадян. Адже за відсутності належного реагування супротив людей може лише посилюватися», - повідомив посадовець.

Водночас Луцький міський голова Ігор Поліщук поінформував, що 14 січня на 10:00 скликається позачергове засідання міської ради для розгляду та голосування проекту рішення про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України та НКРЕП щодо недопущення підвищення тарифів для населення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, Волинь, луцьк, комунальні послуги, гроші
В тему