6 Січня 2021
Новини

Британію лихоманить: гучний конфлікт між синами леді Діани перейшов всі межі

Британію лихоманить: гучний конфлікт між синами леді Діани перейшов всі межі

Новий виток конфлікту між вінценосними братами – британськими принцами Вільямом і Гаррі. Цього разу один звинуватив іншого в експлуатації образу покійної матері – принцеси Діани.

Мова про серію архівних знімків, на яких принцеса Діана зображена з маленьким Гаррі. Фото були опубліковані на сайті нової благодійної організації Archewell, яку заснували принц Гаррі і його дружина Меган Маркл. У презентації, де також були використані фото Меган з матір’ю, йдеться про віру в кращі якості людини, а також про співчуття і доброту, які може випромінювати кожна мати на Землі.

Ініціативу брата різко розкритикував принц Вільям. Він заявив, що Гаррі «експлуатує культовий образ принцеси Діани». Основна претензія полягає в тому, що Гаррі не порадився з членами королівської родини перш ніж публікувати фото з трагічно загиблою принцесою.

ЗМІ підозрюють, що між Вільямом і Гаррі існує застарілий конфлікт. Деякі пов’язують напружені відносини між братами з тим фактом, що старший Вільям готується зійти на престол, а молодшому Гаррі доводиться жити в його тіні. У минулому році ходили чутки, що через конфлікт Гаррі разом з дружиною Меган Маркл могли відправити з «почесною місією» в Африку на кілька років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: принц гаррі, принц вільям, великобританія
В тему

Останні матеріали