6 Січня 2021
Новини

Фото турніру «Різдвяний Герць» у Луцьку

Фото турніру «Різдвяний Герць» у Луцьку

У Луцьку відбувся спортивно-фольклорний захід «Різдвяний Герць», організований спортивним клубом козацьких бойових мистецтв «Герць» за підтримки Волинського обласного центру Національного патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді та Центром національно-патріотичного виховання у м.Луцьк.

Участь у дійстві, яке влаштували 5 січня, приймали 56 дітей з Луцька, Гіркої Полонки, Ківерець.

Змагання проходили в кілька етапів. Оскільки захід був приурочений до Різдвяних свят, на початку учасники дізналися про свято, його історію і традиції святкування в Україні. Діти мали можливість і самі показати власні знання, відповідаючи на запитання. Наступним етапом заходу були козацькі ігри та конкурси командної взаємодії, де кожен учасник заробляв бали для своєї команди.

Перед цим учасники розділились на команди, вигадали собі назви - «Джури», «Волинські яструби», «Отамани», «Козацька шабля», «Кобзарі», «Різдвяна шабля», «Грізна шабля» та «Родина». За підсумками змагань перше командне місце отримали «Кобзарі» та «Джури». Всіх учасників заходу нагородили дипломами, солодкими та пам’ятними подарунками.

Також діти підготували колядки, які заспівали та розказали, за що отримали додаткові подарунки. Такі заходи дуже важливі для розвитку молодого покоління, оскільки базуються на українських традиціях та культурі.

Різдвяний Герць

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Фото, спорт
В тему