2 Січня 2021
Новини

В Україні від коронавірусу померла засновниця БФ «Повернись живим» Олександра Тарасова

В Україні від коронавірусу померла засновниця БФ «Повернись живим» Олександра Тарасова

В Україні, 2 січня, померла від коронавірусу волонтерка та оперна співачка Олександра Тарасова. Жінка була інфікованою коронавірусом, хвороба протікала дуже важко.

Про смерть Олександри Тарасової стало відомо зі соцмереж. Зокрема, у твітері написав про це ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука.

Про те, що Тарасова померла також написала у фейсбуці інша волонтерка Лілія Блохіна. Жінка просить допомогти зібрати гроші.

Що відомо про хворобу Тарасової

Оксана Шевченко 24 грудня писала у фейсбуці, що хвороба Олесандри Тарасової протікала дуже важко. Вона лежала в лікарні й перебувала на дихальних апаратах.

«Потрібні кошти на підтримку всієї родини. Діти самі не впораються з фінансовими проблемами. Всі знають, яких коштів потребує ця хвороба. Саша сама виховує двох дітей», — додала Шевченко.

Що відомо про Олександру Тарасову?

Співачка Національної опери України та дружина десантника. Коли почалася війна, жінка діставала необхідний одяг, каски, бронежилети та багато іншого для українських захисників. Тарасова була виконавчим директором одного із найвідоміших благодійних фондів "Крила Фенікса" та головою правління благодійного фонду "Повернись живим".

У квітні 2015 року волонтерку запросили до Міністерства соціальної політики, де вона очолила Управління у справах ветеранів війни та учасників АТО. Тарасова звільнилася з міністерства у 2018 році під тиском "псевдоветеранів" та старих клерків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, смерть, коронавірус, волонтери
В тему