28 Грудня 2020
Новини

Модний гороскоп на новий рік: поради від астрологів

Модний гороскоп на новий рік: поради від астрологів

2021-й вже не за горами, саме час підготувати свій гардероб до зустрічі Нового року. Але як розібратися в різноманітті трендів і знайти ті, що підкреслять твій стиль і індивідуальність? За порадами ми звернулися до зірок: з'ясовуємо, на що тобі варто звернути увагу в 2021 році залежно від твого знака зодіаку.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Для овнів 2021-й стане справжнім роком змін. Зміни чекають як в роботі, так і в особистому житті, і тільки від тебе залежить, наскільки позитивними вони будуть.

У новому році тобі варто розумно витрачати свою енергію. Не лінуйся і не опускай руки, і тоді твої старання ознаменуються успіхом. Швидше і легше добиватися цілей тобі допоможуть не тільки сила характеру і рішучість, а й стиль твого одягу.

Варто звернути увагу на речі з характером, вони додадуть впевненості: наприклад, піджаки, пальто, светри та сукні з масивною лінією плечей. Такі моделі роблять образ візуально сильнішим, дорожчим і авторитетнішим. Якщо ти не велика прихильниця різких кутів і ліній в одязі, придивися до речей з пишними рукавами - вони виглядають м'якше, але теж змушують почувати себе на висоті.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Для тельців 2020-й рік став справжнім випробуванням, але в 2021-му нарешті з'явиться можливість розслабитися і відпочити.

Девіз наступаючого року - ніякого поспіху, мінімум стресів і курс на стабільність. Зірки радять оточити себе затишком - як в інтер'єрі, так і в одязі. М'які, теплі матеріали, спокійні відтінки, виразні форми, розслаблені силуети - ось основні елементи, які зроблять образ максимально гармонійним і комфортним.

Придивися до поєднання трикотажних костюмів з довгим вовняним пальто, випробуй широкі штани з посадкою на талії з товстим, стильним светром з високим горлом. Влітку віддавай перевагу натуральним матеріалам і розслабленим фасонам.

Близнюки (21 травня - 20 червня)

Близнюки в минулому році відчували себе немов замкненими в клітці. Активні, рухливі представники повітряного знака не звикли довгий час тупцювати на одному місці, проте умови змусили їх уповільнити хід свого життя.

Що ж, надолужити згаяне ти зможеш в новому сезоні: 2021-й стане невичерпним джерелом позитивних емоцій і пригод. Будь готова домагатися цілей, розвиватися особистісно та професійно, а також відкривати і втілювати нові мрії. Головне, не «спали» батарейку. Не варто занадто перевантажувати себе завданнями - берись тільки за те, що дійсно зможеш і встигнеш зробити.

Налаштуватися на потрібний лад тобі допоможе правильно підібраний одяг. Ніяких нудних квітів і силуетів - саме час освоювати нові тренди. Вибирай наряди асиметричного крою, поєднуй в рамках одного образу різні стилі і фактури, додавай в свої повсякденні наряди більше кольору. Дуже радимо придивитися в новому році до яскравих костюмів і суконь - вони допоможуть передати внутрішній стан і налаштують на перемогу!

Рак (21 червня - 22 липня)

В 2021 році скромні, ніжні раки кинуться у всі тяжкі, і ці експерименти допоможуть їм пізнати себе з іншого боку, відкрити нові можливості і зрозуміти, що вони здатні на більше.

Тобі вже набридла стабільність, тому тебе буде не зупинити. Нова зачіска, зміна роботи або навіть професійної сфери, розставання з «токсичним» партнером, перегляд списку друзів, косметичний ремонт або тотальний розбір гардероба - будь готова до того, що прагнення до метаморфоз підштовхне тебе на важливі життєві рішення.

Кардинально змінювати свій стиль не радимо - з огляду на мінливість характеру, дуже скоро ти можеш пошкодувати про це. Однак додати до свого фірмового луку кілька незвичайних деталей можна. Обігравши повсякденні вбрання одягом зі шкіри, поекспериментуй з формами сумок і аксесуарами. Тобі точно припадуть до смаку масивні ланцюги, великі моно-сережки і всілякі statement-прикраси.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Левам зірки радять в новому році стримувати свої пориви.

Першу його половину ти проведеш досить спокійно - цей час можна витратити на перегляд життєвих орієнтирів, пошук нових цілей, планування майбутнього, саморозвиток і навчання. Цей етап можна вважати своєрідною підготовкою до чогось більшого. Воно чекає тебе в наступні шість місяців - час, що чудово підходить для звершень і реалізації поставлених раніше завдань. Головне, не квапити події і впевнено, маленькими кроками йти до своєї мети.

У гардеробі, як і в житті, варто уникати імпульсивності. Лаконічні форми, чіткі силуети, монохром і натуральні тканини - ось на що варто звертати увагу при виборі одягу в наступному році. Радимо придивитися до класичних костюмів-двійок, суконь-сорочок довжини міді, елегантних пальто-халатів і ультрамодних довгих курток.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Дівам пора зменшити градус серйозності і дозволити собі в новому році більше почуттів і емоцій. Стримані, мудрі, вічно тримаючи все під контролем, вони втомилися бути занадто ідеальними - пора дати волю своїй внутрішній натурі.

Незважаючи на зовнішню черствість, представниці цього знаку в душі дуже чуйні і ніжні. Настав час показати ці приховані від сторонніх очей якості і спробувати себе в новому амплуа. У гардеробі, як і в житті, тобі теж необхідні зміни.

Строгу класику поміняй на більш м'які, чуттєві фасони, що підкреслюють жіночність. Варто зробити акцент на шию, плечі і ключиці. Поекспериментуй з вирізами - чудовим вибором стануть сукні та блузи з декольте у формі сердечка або каре. Не менш гармонійно виглядатимуть моделі приталених фасонів, а також виконані з легких, струмуючих матеріалів.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

В 2021 році нестабільні терези точно усвідомлюють, чого вони хочуть насправді. Перед ними відкриється істина, яку вони не помічали роками.

Цей рік виявиться стратегічно важливим, здатним кардинально змінити життя. Саме час замислитися про зміну кар'єри або попросити підвищення, зайнятися тим, про що давно мріяла, але ніяк не наважувалася (французька мова, теніс або, може бути, танці), а також перейти на новий рівень у відносинах. Будь сміливою, не бійся приймати рішення і не втрачай можливості.

Зірки радять зустрічати зміни у всеозброєнні, так що задумайся і про одяг. Ніяких нудних квітів і безформних фасонів, в цьому році варто піти ва-банк. Сміливо розбавляй свою модну базу яскравими відтінками і не бійся експериментувати з принтами. Найактуальніші рішення - квіти, тварини і витончений горошок

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Над чим варто попрацювати скорпіонам в наступаючому році, так це над самоконтролем. Представникам цього знака пора взяти себе в руки і перестати робити необдумані вчинки.

Прийшов час прокачати терпіння і логіку, тоді успіх не змусить себе довго чекати. Присвяти 2021 рік роботі над собою: подумай, які якості заважають в досягненні цілей, склади список, над чим треба попрацювати, і поступово, крок за кроком, позбувайся «шкідливих» звичок. Обзаводься новими, які будуть корисні в житті і роботі.

Додати дисциплінованості тобі допоможе і правильно підібраний одяг. Прямі лінії, насичені, благородні кольори, загострена або квадратна форма мису на взуття, масивні коміри, акцентна лінія плечей, а також геометричні аксесуари і принти. Особливу увагу зверни на одяг в клітинку - вічна, але ненудна класика, яка актуальна завжди і за будь-якого приводу

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Для стрільців наступаючий рік стане насиченим, чарівним і сповненим романтики.

На тебе чекають несподівані поїздки і пригоди, нові знайомства, приємні зустрічі і море позитивних емоцій. Однак важливо чітко розуміти, чого ти насправді хочеш, і правильно вибирати перспективи, які пропонує доля. Гонитва за двома зайцями може обернутися справжньою катастрофою, так що навчися розставляти пріоритети, і тоді в будь-яких справах буде гарантований успіх.

У твоєму стилі, як і в житті, буде дуже багато чуттєвих, романтичних нот. У 2021 році варто звернути увагу на вбрання приталеного силуету, що підкреслюють фігуру. Сукні та блузки, нестандартні вирізи і несподівані деталі - те, на що тобі варто орієнтуватися при покупці одягу

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Для козерогів 2021 рік виявиться вдалим.

Перемоги чекають тебе і в кар'єрі, і в особистому житті. Однак зірки радять приділяти більше уваги сім'ї і не дуже засиджуватися на роботі. Проведи більше часу вдома, не забувай піклуватися про рідних, частіше запрошуй друзів, яких давно не бачила. Саме відчуття, що найближчі поруч, дозволить тобі провести рік максимально душевно, приємно і насичено. Час відмінно підходить для домашніх турбот або ремонту. Саме час переставити меблі в спальні, посадити квіти на дачі, перефарбувати стіни або просто поміняти штори - невеликі зміни в інтер'єрі подарують відчуття задоволення і усвідомлення того, що ти зробила щось корисне.

У гардеробі зірки теж радять внести невеликі корективи. Розбав звичну гаму яскравими квітами або деталями. Саме час приміряти щось нове. В якості експерименту можуть послужити сумочка з незвичною текстурою, зухвалі черевики, блискуча спідниця, усипана паєтками, плаття асиметричного крою або стильний топ на одне плече

Водолій (20 січня - 18 лютого)

У новому році Водолії отримають статус підступних спокусниць.

У новому році ти будеш відчувати себе максимально впевнено, і це буде привертати увагу оточуючих. Користуйся цим! Спілкування, легкий флірт, душевні розмови і море сміху - те, чого так довго тобі не вистачало і чого ти в повній мірі заслужила.

Підкреслити грайливий настрій і надати внутрішньої сили допоможе одяг. Обирай речі з асиметричними лініями, декоровані яскравими, масивними поясами і ланцюгами, а також зверни увагу на брюки, сукні та спідниці з високими розрізами. Останні можеш сміливо носити не тільки на «парад», але і в повсякденному житті, компенсуючи сміливий крій об'ємним, затишним верхом - наприклад, теплим светром з високим горлом

Риби (19 лютого - 20 березня)

Рухливі, життєрадісні риби стануть ще активнішими в новому 2021 році. Зірки радять їм сміливо плисти за течією і не боятися зустріти на своєму шляху перешкоди.

Батарейки вистачить на всі важливі справи і навіть більше, так що сміливо витрачай «зайву» енергію на спорт і захоплення. Відчувати себе комфортно в умовах швидкісного ритму тобі допоможе комфортний, легкий одяг.

Ніяких незручних, здавлюючих фасонів і важких елементів гардеробу. Більше свободи, більше руху - ось формула твого ідеального гардеробу. Тобі точно підійдуть брюки-банани і джоггер, «летючі» сарафани і короткі тенісні спідниці. Добре впишуться об'ємні трикотажні жилети, сорочки з чоловічого плеча, футболки і джемпери поло, а також всілякі сукні та костюми з м'якого трикотажу.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, мода, Модні тренди
В тему