21 Грудня 2020
Новини

Володимир-Волинська птахофабрика привітала дітей із святим Миколаєм

Володимир-Волинська птахофабрика привітала дітей із святим Миколаєм

Напередодні, певно, одного з найбільш улюблених свят дітей, команда Володимир-Волинської птахофабрики привітала та передала подарунки для дітей в онкогематологічного центру ВОДТМО у місті Луцьку і Нововолинського дитячого будинку “Ковчег”.

Спершу представники компанії відвідали дітей луцького онкогематологічного центру ВОДТМО, де відкривали дитячу ігрову кімнату. Подарували розмальовки, різні пазли, олівці та фломастери для малювання, пластилін і розвиваючі книжки.

“До Дня Святого Миколая наша команда передала розвиваючі іграшки для дітей в онкогематологічному центрі. А також ми вирішили відмовитися від новорічного корпоративу та направити кошти на добру справу, а саме на облаштування меблями ігрової кімнати. Хай усі дітки будуть здорові та щасливі!”, - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці компанії. 

Подарунки та привітання від Володимир-Волинської птахофабрики отримали ще й вихованці Нововолинського дитячого будинку “Ковчег”. Для вихованців передали солодкі подарунки, різні розвивальні ігри. А для того, щоб свято запам'яталося, запросили аніматорів.

Додамо, що команда Володимир-Волинської птахофабрики вже ось багато років поспіль турбується про вихованців дитячого будинку "Ковчег": постійно передає як солодкі подарунки, тортики на дні народження дітей, так і інші необхідні речі.

Наголосимо, що для дітей онкогематологічного центру співпраця з підприємством продовжиться і найближчим часом мають передати меблі для ігрової команди. А для вихованців дитячого центру обговорили інші розвивальні заходи, які будуть проведені найближчим часом. Про це читайте в наступних публікаціях.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир-волинський, Волинь, свято, подарунки, діти
В тему

Останні матеріали