15 Грудня 2020
Новини

Які знаки Зодіаку найвірніші

Які знаки Зодіаку найвірніші

Чого хочуть жінки? Романтичного, самодостатнього, заможного, а головне, вірного чоловіка поруч. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найвірніші, з якими можна будувати сім’ю та сподіватися на спільну старість.

Телець

Бажання Тельців не такі вже й банальні. Він мріє про ідеального партнера, такого ж як він сам, аби все життя провести разом. Однак не менше вимог вони ставлять і до себе. Для них обман та зрада – недопустимі речі, які суперечать їх витонченій натурі. Зазвичай вони полюбляють тихий сімейний затишок, родинне коло без галасу та зайвого шуму. Якщо їм комфортно поруч з коханою людиною, вони ніколи не підуть наліво, бо не бачать в цьому сенсу.

Діва

Чоловіки-діви не менш домашні як Тельці, адже цінують партнера поруч, який створюю для них комфорт. Сім’я, добробут, затишок в родинному колі – завжди в пріоритеті для Дів. Вони ніколи не подивляться на іншу, коли поруч кохану, аби не ранити її ніжні почуття. Тай без коханої людини поруч їм і на гадку не спаде захопитися іншою жінкою, якщо вдома є та, що дарує їм тепло і затишок.

Читайте також: Гороскоп на 15 грудня: що вас чекає

Козоріг

Паталогічно вірні партнери і до цього ж вимагають від своєї обраниці. Зрада для них – ганебний вчинок, нижчий їхньої честі та гідності, тому вони ніколи не пробачать такого вчинку і своїй жінці. Він не любить різких змін, зокрема в своєму життєвому просторі, надає перевагу постійності. Будьте певні, якщо Козеріг вирішить пов’язати з вами свою долю, то це вже назавжди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп
В тему

Останні матеріали