3 Грудня 2020
Новини

Депутати зустрілися з послами G7: які ключові питання обговорювали

Депутати зустрілися з послами G7: які ключові питання обговорювали

Голова ВРУ Дмитро Разумков разом з представниками депутатських фракцій зустрівся з послами країн G7.

Про це Разумков написав у Twitter у четвер, 3 грудня.

"Обговорили відновлення ефективної діяльності антикорупційних органів та е-декларування. Парламент єдину позицію - як можна швидше повернути кримінальну відповідальність за недостовірне декларування", - повідомив він.

Також на зустрічі, за інформацією пресслужби Верховної Ради, представники парламенту повідомили, що була створена робоча група, яка працює над вирішенням трьох ключових питань: відновлення відповідальності за недостовірне декларування, створення ефективних механізмів роботи антикорупційних органів та збалансування умов діяльності органів влади, зокрема, Конституційного Суду.

"Під час зустрічі обговорили необхідність швидкого ухвалення відповідного рішення. Зараз йде робота над єдиним законопроектом, який об'єднає переваги документа, підготовленого парламентською робочою групою, і ініціативи президента України", - вказується в повідомленні.

Відзначається, що пошук компромісного рішення допоможе швидше відновити систему е-декларування та мінімізує ризики оскарження узгоджених змін до антикорупційного законодавства в Конституційному Суді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дмитро разумков, вру
В тему

Останні матеріали