15 Листопада 2020
Новини

У Києві нападають на дітей та роздягають жінок: накрила лавина грабежів

У Києві нападають на дітей та роздягають жінок: накрила лавина грабежів

Київ накрила лавина грабежів, злочинці грабують на вулицях і проникають у квартири.

Знімають навіть одяг

У Дніпровському районі злочинець напав на 34-річну жінку.

Злочинець відібрав у жертви iPhone і змусив зняти пуховик, який теж забрав із собою. Правоохоронці оперативно затримали грабіжника, ним виявився 26-річний місцевий житель.

А в Подільському районі Києва мотоцикліст на Jianshe Yamaha вирвав сумку в 46-річної жінки. Це сталося увечері 11 листопада на проспекті Правди. Вранці правоохоронці вже затримали підозрюваного у грабежі – це 37-річний киянин.

Також на вулицях столиці орудує грабіжник із короткоствольною зброєю. Він підстерігає жертву, а потім вимагає віддати гроші та цінності, а одній жінці він наказав роздягнутися. Уже трапилося кілька нападів у Солом'янському районі.

Діти «під прицілом»

Розраховувати на те, що дітей точно ніхто грабувати не буде, зараз не доводиться. Вони – одна з найлегших жертв, але такі злочини відбуваються рідко.

Правда, 11 листопада в Дарницькому районі грабіжник напав на дитину – до того ж прямо біля школи. Хлопчик залишився без телефону Samsung Galaxy, а злочинець у масці благополучно зник.

Злочинець пограбував дитину біля школи №266 на вулиці Архітектора Вербицького.

Нахабно проникають у квартири і грабують

На цьому тижні в Києві також трапилося декілька не менш цинічних злочинів, пов'язаних із проникненням у житло.

Як розповіло джерело OBOZREVATEL у правоохоронних органах, у Святошинському районі вдень 10 листопада двоє злочинців підібрали ключі до замків вхідних дверей, проникли в квартиру і в присутності господаря забрали ювелірні вироби та валюту. Це трапилося на вул. Генерала Наумова.

А 9 листопада в Дніпровському районі на вул. Миколи Кибальчича злочинниця проникла в квартиру 85-річної жінки, напала на неї й відібрала 7 тисяч гривень.

З допомогою коронавірусу

Дедалі частіше грабіжники під час вуличних нападів використовують медичні маски, а це серйозно ускладнює роботу поліцейських.

"Зараз злочинці сповна використовують ситуацію з COVID-19 у своїх цілях. Медичною маскою на обличчі зараз на вулиці нікого не здивуєш. А якщо обличчя злочинця приховано, то потерпілому складніше описати його прикмети і, звичайно ж, якщо впіймають – упізнати. Та й знайти важче", – пояснив співрозмовник у правоохоронних органах.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, Надзвичайні події, пограбування, київ
В тему