13 Жовтня 2020
Новини

Опитування від президента буде добровільним і в окремі урни

Опитування від президента буде добровільним і в окремі урни

Президент Володимир Зеленський 14 жовтня озвучить перше питання "всенародного опитування", яке планують провести в день виборів - голосування буде добровільним і в окремі урни волонтерів біля дільниць.

Про це йдеться на Telegram-каналі народного депутата 8-го скликання Сергія Лещенка.

"Перше питання, яке президент Володимир Зеленський виносить на всеукраїнське опитування в день місцевих виборів, озвучать у середу, 14 жовтня. В подальшому будуть озвучувати по одному питанню в день.

Очікується, що опитування пройде у вигляді голосування своєрідними "бюлетенями", але не в рамках виборчих дільниць, а в урни волонтерів біля дільниць. Голосування є добровільним", - йдеться у повідомленні.

Лещенко зазначає, що координатором проекту "опитування в день виборів" є заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

13 жовтня Зеленський анонсував проведення у день виборів 25 жовтня всенародного опитування, на якому українцям запропонують дати відповідь на 5 питань. Що саме питатимуть, наразі невідомо. 

За словами одного з високопосадовців ОПУ, питання озвучать найближчим часом: кожного дня по одному запитанню

На 25 жовтня в Україні призначені місцеві вибори. Українці вибиратимуть своїх представників до обласних, районних, міських, селищних та сільських рад.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, вибори
В тему