13 Жовтня 2020
Новини

Ексзаступник військового прокурора Західного регіону влаштував смертельну ДТП — ЗМІ

Ексзаступник військового прокурора Західного регіону влаштував смертельну ДТП  — ЗМІ

Увечері у понеділок, 12 жовтня, у Хмельницькій області у результаті ДТП загинуло двоє осіб. За даними ЗМІ, смертельну аварію спровокував колишній високопоставлений прокурор. 

Як повідомили в обласній поліції, позашляховик Toyota Land Cruiser під керуванням 49-річного львів'янина та легковик Volkswagen Passat, за кермом якого перебував місцевий житель, зіткнулися на автодорозі М-12 біля села Гелетинці.

У результаті ДТП 47-річний водій Volkswagen та його 42-річна пасажирка отримали несумісні з життям травми та померли на місці події. Водій Toyota отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до реанімаційного відділення обласної лікарні.

За даними Zaxid.net, за кермом Toyota перебував колишній заступник військового прокурора Західного регіону Сергій Коцюба. За попередніми даними, саме він спричинив смертельну ДТП.

У військовій прокуратурі Західного регіону імені учасника ДТП не назвали, однак підтвердили, що за кермом був їхній колишній працівник. 10 вересня 2020 року він звільнився за власним бажанням.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дтп, хмельницький, кримінал, прокуратура
В тему