10 Жовтня 2020
Новини

Хто зіграє Скрябіна у курйозній комедії «Я, Побєда і Берлін»

Хто зіграє Скрябіна у курйозній комедії «Я, Побєда і Берлін»

В Україні знімають курйозну комедію «Я, Побєда і Берлін» за мотивами автобіографічного однойменного роману Кузьми Скрябіна (Андрій Кузьменко). Наразі стало відомо, хто зіграє самого Скрябіна.

Прем'єра стрічки запланована на 2021 рік. Досі творці не повідомляли ім'я актора, який постане на екрані у ролі артиста. Тепер режисер Олег Вергеліс на особистій сторінці у фейсбуці розповів, кому ж дісталася роль легендарного музиканта. 

У Скрябіна перевтілиться молодий актор Францівського Національного драматичного театру Іван Бліндар. Режисер зауважив, що Іван сприймає артиста як старшого брата, перед зйомками він спілкувався з рідними Кузьми, шукав штрихи до портрета свого героя. Також за версією одного з порталів Іван увійшов до рейтингу топ-20 найперспективніших нових кінозірок України.

Вергеліс наголосив, що прем'єру стрічки варто очікувати приблизно через рік. 

Сюжет комедії "Я, Побєда і Берлін"?

Фільм знімають на основі роману Андрія Кузьменка "Я, Побєда і Берлін". У центрі сюжету постає музикант-початківець Кузьма, який разом із другом Бардом вирушає до Берліна. Там хлопець має обміняти старенький та іржавий автомобіль "Побєда" на іномарку. Про такий обмін він заздалегідь домовився з німецьким колекціонером. Проте хлопець навіть не здогадувався, що саме ця поїздка подарує йому не тільки шалені пригоди, але й зміцнить характер та допоможе знайти справжнє "я". 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, фільми
В тему