8 Жовтня 2020
Новини

У місті на Волині влаштували передчасні канікули

У місті на Волині влаштували передчасні канікули

У Володимирі-Волинському влаштували передчасні канікули у навчальних закладах через збільшення випадків захворювання на COVID-19.

Про це пише "Суспільне.Волинь".

Міський голова Володимир-Волинського Петро Саганюк розповів, що  основні осередки COVID-19 – школа-гімназія та школа-ліцей, а також окремі випадки зафіксовані в школах № 2 та № 3. Загалом у місті є сім навчальних закладів.

На канікули учні мусять піти, бо забезпечити звичайне дистанційне навчання у місті не можуть. "Там немає кому проводити дистанційні уроки через велику кількість хворих на коронавірус вчителів", – каже Петро Саганюк.

Зі слів міського голови, схожа ситуація у ліцеї "Центр освіти". Там на коронавірус захворіли п'ять педагогів. Заклад дошкільної освіти №3 "Сонечко", який знаходиться у приміщенні ліцею – теж зачинили, дітей відправили додому.

"На жаль, кількість хворих на коронавірус та кількість підозр зростає. В одній зі шкіл, яку ми спочатку перевели на дистанційне навчання, семеро вчителів захворіли на COVID-19, і там продовжують вчителі хворіти", – підкреслив мер міста.

За останніх декілька днів збільшення кількості хворих серед учнів у місті не фіксують. Натомість зросла кількість недужих серед вчителів.

Загалом в області за останню добу зареєстровано 16 випадків захворювань серед персоналу шкіл та 4 – серед учнів, – про це повідомляє головна санітарна лікарка області Наталія Янко. 

Найбільшу кількість випадків захворювань реєструють серед учнів обласного центру, та міста Володимир-Волинський. Серед персоналу найбільше випадків спостерігається у Луцьку,  Нововолинську, а також в Любешівському, Володимир-Волинському та Ківерцівському  районах. На самоізоляції перебувають понад 6 тисяч учнів, більш як 550 осіб з-поміж персоналу. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, карантин, школа
В тему