21 Вересня 2020
Новини

На українсько-білоруському кордоні утворився затор з вантажівок: чому

На українсько-білоруському кордоні утворився затор з вантажівок: чому

На українсько-білоруському кордоні ще 20 вересня виникла черга з вантажних автомобілів. У пункту пропуску Виступовичі досі ускладнено автомобільний рух.

Прикордонники обіцяють якомога швидше розібратись з автомобільним рухом. Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

У Виступовичі прибув перший заступник голови ДПСУ Володимир Нікіфоренко. Він доручив узгодити дії між прикордонниками та міграційною службою.

У Виступовичах 20 вересня на в'їзд до України чекали у черзі близько 600 вантажівок, на виїзд – понад 300. Через велику кількість габаритного транспорту, утворились перешкоди для пропуску бітумовозів в зону митного контролю.

"Через обмежений термін придатності бітуму, Київська митниця доклала особливих зусиль, аби перевезення бітуму відбувалося без затримок. Але від опівночі 20 вересня митники змогли оформити лише 6 бітумовозів", – зазначили в Київській митниці.

Щоб хоч трохи врегулювати ситуацію у Виступовичах, туди відправили додаткових співробітників.

Сталося це через те, що закрили пункт пропуск Нові Яриловичі на іншій ділянці кордону. Тоді декілька сотень хасидів-паломників пробували потрапити в Україну  Усе навколо у смітті: все що залишилося після хасидів на білорусько-українському кордоні.

Зазначимо, за добу на пункті  Виступовичі можуть пропускати лише 120 транспортних засобів в обох напрямках на добу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, білорусь, затори
В тему