14 Вересня 2020
Новини

Представили нового очільника прокуратури на Волині

Представили нового очільника прокуратури на Волині

У Волинській обласній прокуратурі представили нового керівника – Віктора Тимчука.

Про це інформує преслужба Волинської обласної прокуратури.

«Завершився другий етап реформування органів прокуратури України, з 11 вересня 2020 року почали функціонувати обласні прокуратури. Усі ви успішно пройшли оцінювання за критеріями професійної компетентності, етики та доброчесності. І надалі прокуратура має працювати ефективно, не заради показників, а заради громадян.

Довіра людей – ось головний критерій ефективності роботи», - зауважив перший заступник Генпрокурора Роман Говда, представляючи нового обласного керівника.

У свою чергу Віктор Тимчук подякував за довіру та запевнив, що разом із колективом, на підтримку якого сподівається, докладатиме максимум зусиль задля забезпечення такої роботи прокуратури.

Довідково: Віктор Тимчук народився 5 грудня 1976 року.

Вищу освіту здобув у Чернівецькому державному університеті імені Юрія Федьковича. В органах прокуратури – із 1998 року. За цей час обіймав різні, в тому числі керівні посади, в органах прокуратури Чернівецької області. До призначення на посаду керівника Волинської обласної прокуратури працював першим заступником прокурора Чернівецької області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, прокуратура
В тему