7 Вересня 2020
Новини

Порушниками карантину у «червоних» зонах займатиметься поліція

Порушниками карантину у «червоних» зонах займатиметься поліція

Нацполіція та Держпродспоживслужба займатиметься порушниками карантинних умов у "червоних" зонах.

Про це повідомив в Facebook міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, - пише "OBOZREVATEL".

Він розповів про позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На засіданні також доручили Нацполіціі, Держпродспоживслужбі спільно з Міністерством освіти і науки України та місцевими органами влади подати на наступне засідання Державної комісії інформацію про кількість дошкільних установ і навчальних закладів, які працюють на території регіонів з "червоним" рівнем епідемічної небезпеки.

Крім того Міністерству охорони здоров'я доручили спільно з обласними та Київською міською адміністраціями визначити необхідну кількість додаткових ліжко-місць в розрізі регіонів України у зв'язку з динамікою збільшення випадків захворюваності на COVID-19.

Також МОЗ спільно з Міністерством фінансів доручили опрацювати питання закупівлі кисневих концентраторів для лікарень, які надають допомогу хворим на COVID-19, з розрахунку забезпечення 80 відсотків ліжкового фонду медичним киснем.

Головам регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій доручили провести позачергові засідання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: карантин, коронавірус, поліція
В тему