7 Вересня 2020
Новини

Відомий український музикант одужав від коронавірусу

Відомий український музикант одужав від коронавірусу

Сергій Бабкін через кілька днів після одужання дружини повідомив про те, що теж вилікувався від COVID-19.

З 27 серпня пара боролась з коронавірусом. Про виздоровлення Сергій Бабкін повідомив у інстаграмі 7 вересня.

"Направду щасливий день! Виходжу із затемнення, відкриваючись всім тілом Сонцю! Отримав негативний тест на COVID-19! ?Безмежне щастя! Спасибі величезне нашому сімейному доктору-педіатру, який допоміг нам подолати вірус!" – написав Бабкін.

Чоловік щиро подякував сімейному лікарю за допомогу, а прихильників попросив залишатись пильними і слідкувати за власним здоров'ям: "Статистика зростає, вірус дуже підступний, підлий і хитрий. Випробував на собі. Прошу вас – будьте уважні до себе і до оточуючих!!!"

Нагадаємо, перші ознаки нездужання Сергій Бабкін відчув після Дня Незалежності України, де він ще встиг виступити на Софійській площі у святковому концерті-попурі. 26 серпня у нього піднялась температура, боліли суглоби і було загальне нездужання. В той час у його дружини Сніжани ще з 24 серпня були ознаки коронавірусу – піднялась температура, пропав смак і нюх. Подружжя перенесло хворобу без ускладнень, але Сергій все ж почувався дещо гірше, ніж Сніжана. Весь час ізоляції пара провела на квартирі батьків Сергія, в той час як діти були повністю здоровими. Сніжана отримали негативний результат тесту на коронавірус 4 вересня. Зараз вся сім'я возз'єдналась і насолоджується часом, проведеним разом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, Надзвичайні події, Україна
В тему