7 Вересня 2020
Новини

Утікач пів кілометра тягнув поліцейського на капоті авто

Утікач пів кілометра тягнув поліцейського на капоті авто

Поліцейські проводили у Херсоні обшук у помешканні чоловіка через зберігання там наркотиків. Під час цієї процедури господар дому сів в автівку й почав тікати. Він наїхав на поліцейського та протяг його 500 метрів на капоті.

У Херсоні правоохоронці отримали повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень поліцейському при виконанні ним службових обов'язків, повідомляє пресслужба Нацполіції

Потерпілий – 24-річний оперуповноважений Корабельного відділення поліції. Він разом із колегами проводив санкціонований обшук у помешканні 48-річного чоловіка. Правоохоронці шукали там наркотики.

Під час обшуків власник помешкання раптово сів за кермо свого автомобіля та, тікаючи з двору, збив старшого лейтенанта поліції. Згодом зловмисник протягнув поліцейського на капоті пів кілометра.

Чоловік намагався втекти за межі області. Однак на 11-му кілометрі автотраси Херсон – Джанкой – Феодосія оперативникиспіймали його та затримали.

Херсонцюповідомили про підозру за статтею про погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Йому загрожує ув’язнення терміном до 5 років. Наразі зловмисник перебуває у СІЗО.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, наркотики, кримінал, херсон
В тему