4 Вересня 2020
Новини

Лероса викликали до ДБР

Лероса викликали до ДБР

Нардепа Гео Лероса викликали на допит до ДБР через справу про нібито ухилення від сплати податків.

Про це на сторінці в Facebook написав Лерос. Також інформацію підтверджують і в юридичній компанії Міллер.

"Не пройшло і трьох днів з моменту як нашого клієнта - народного депутата Гео Лероса виключили з фракції "Слуги народу" у парламенті, як його уже викликають на допит до Державного бюро розслідувань в якості свідка, щодо обставин кримінального провадження за ч. 1 ст. 212 КК України (умисне ухилення від сплати податків)", - зазначають в компанії.

Допит Лероса у ДБР призначили на 10.00 8 вересня.

Відзначається, що провадження щодо ухилення від сплати податків відкрили 28.08.2020, тобто за кілька днів до початку роботи парламенту і заяви Лероса, яка стала причиною виключення із фракції.

Підставою для справи у юридичній компанії вказують ухвалу Печерського районного суду за скаргою представника громадської організації "Рада ветеранів АТО", який проаналізувавши декларацію Лероса, припустив, що депутат ухилився від сплати податків.

Повідомляється, що представником громадської організації виявився Андрій Одягайло - колишній начальник відділення СВ Оболонського управління поліції, а з жовтня 2018 року - адвокат.

Лерос також відреагував на допит у соцмережі.

"1 вересня я виступив із заявою у Верховній Раді, як вже 3 вересня приходить повістка на допит до ДБР. Володимир Зеленський забрав лопату у Єрмака і з ще більшою ретельністю поглиблює дно", - сказав Лерос.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дбр, володимир зеленський, депутати, Україна
В тему