17 Серпня 2020
Новини

Чи дотримуються карантину на Шацьких озерах

Чи дотримуються карантину на Шацьких озерах

Найчастіші порушення відпочивальників - відсутність засобів індивідуального захисту.

Про це пише Суспільне.

"Найбільш часті правопорушення – це відсутність засобів індивідуального захисту як працівниками закладів торгівлі, так і відпочивальниками", - каже начальниця відділу Шацького районного управління Держпродспоживслужби Тетяна Савош. Додає: штрафні санкції невеликі – від 102 гривень до 450 гривень.

Щотижня заклади торгівлі та відпочинку поблизу Шацьких озер перевіряє група з правоохоронців і фахівців Держпродспоживслужби, каже речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук. "Поліцейські відвідують заклади, спілкуються з людьми, нагадують, щоб дотримувались дистанції, користувались засобами індивідуального захисту", - каже речниця Нацполіції Волині.

Цього року у серпні на озері Світязь – розпал сезону, розповіла місцева мешканка Надія. Дівчина каже: у попередні роки більше відпочивальників було в липні. Люди до озера з’їжджаються здебільшого у вихідні та спекотні дні.

Бази відпочинку та заклади торгівлі, що працюють поблизу Шацьких озер, перевірятимуть доти, доки діятимуть карантинні обмеження, - каже начальниця відділу Шацького райуправління Тетяна Савош.

Нагадаємо, на початку липня бази відпочинку на території Шацької ОТГ були зачинені.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: карантин, коронавірус, шацьк
В тему