4 Серпня 2020
Новини

Купе по статі пасажира: в потягах пропонують ввести роздільні місця для жінок та чоловіків

Купе по статі пасажира: в потягах пропонують ввести роздільні місця для жінок та чоловіків

Після нападу на пасажирку потягу Анастасію Лугову журналіст і блогер Олександр Рудоманов запропонував ввести окремі купе для чоловіків і жінок.

Про це він написав на сторінці в Facebook.

"В минулому році була пропозиція розділити купе по статі пасажира (пару одностатевих купе на весь поїзд), але мені було відмовлено мотивуючи низьким попитом", – зазначив він.

Громадський діяч і підприємець Валерій Пекар в соцмережі зазначив, що в сучасному цифровому світі при купівлі квитка можна вказувати стать людини.

"У мене просте питання: чому в епоху повної цифровізації не можна при продажу залізничних квитків вказувати на зайнятих місцях стать пасажирів? Це проста опція, яка врятує комфорт і здоровий сон сотень тисяч людей", – написав він.

У коментарях думка користувачів розділилася. Деякі юзери відзначали, що такий розподіл місць у вагоні не вирішить проблему. Також користувачі писали, що крім поділу за статевою ознакою, можна ще вводити місця для курців, пасажирів, які подорожують з дітьми тощо.

"Моя мрія окремі вагони для некурців ... Питання полягає в жахливому смороду від курця, коли він повертається в купе і його сусіди, які не курять змушені нюхати цю гидоту".

Однак при цьому багато користувачів в коментарях підтримали ідею вказувати стать при купівлі квитка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: напад, потяги, укрзалізниця, Україна
В тему