3 Серпня 2020
Новини

«Люди не витримають такого знущання», - Недопад про «червону зону» в Луцьку

«Люди не витримають такого знущання», - Недопад про «червону зону» в Луцьку

У Луцьку міська рада не посилюватиме карантин.

Про це на сторінці в Facebook написав перший заступник міського голови Григорій Недопад.

"Ми проти безпідставного блокування нашого міста і руйнування життя людей. Бо за поверненням до жорсткого карантину приховується підрив економіки, втрата робочих місць, руйнація малого і середнього бізнесу. Люди не витримають такого знущання, адже інакше, ніж знущанням, рішення віднести Луцьк і Тернопіль до «червоної зони» назвати не можна.

Ми всі були свідками того, як збагачувалися гіпермаркети у час, коли чимало підприємців не знали, як їм вижити. Ми щоденно чули про різкі стрибки захворювання в Києві та інших містах, але тільки з двох міст намагаються створити «зони», - йдеться у повідомленні.

Як зазначив Григорій Недопад, депутати Луцької міської ради переважною більшістю голосів проголосували проти нових жорстких обмежень.

"Зараз важко спрогнозувати, як далі розвиватимуться події в Луцьку, однак підприємцям, установам та організаціям, які можуть отримати приписи про порушення правил карантину, буде надана правова допомога і підтримка. Водночас просимо всіх дотримуватися маскового режиму і соціальної дистанції, а також всіх наявних правил протиепідемічного захисту", - додав Недопад.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, коронавірус, карантин, Надзвичайні події
В тему