24 Липня 2020
Новини

Де на Волині нові спалахи коронавірусу

Де на Волині нові спалахи коронавірусу

На Волині зареєстровано три великих спалахи поширення коронавірусної інфекції.

Про це йшлося 24 липня під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції, - пише ІА "Волинські новини".

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко розповіла, що коронавірус виявили у працівників геріатричного будинку села Білосток, товариства «Рута» та Нововолинської швейної фабрики.

Перший – серед працівників і мешканців геріатричного будинку села Білосток, де було виявлено 22 нових випадки. Загальна кількість захворілих становить 27, із яких – шість працівників і 21 мешканець пансіонату.

Троє підопічних закладу лікуються в інфекційній лікарні, інші – у відділеннях пансіонату. Працівники закладу лікуються амбулаторно. У всіх хвороба проходить у легкій формі.

Як повідомила Наталія Янко, вчора на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС Луцького району було вирішено вжити всі необхідні заходи, аби локалізувати спалах.

Ще один спалах коронавірусу зареєстрований на товаристві «Рута» в Луцьку, де виявлено 14 випадків. Загалом було обстежено 109 працівників. Початок спалаху зафіксовано 15 липня. Захворіли працівники окремих цехів, усі лікуються амбулаторно, хвороба проходить у легкій формі. Також ще 15 працівників підприємства перебувають на самоізоляції.

Третій спалах – на підприємстві «Нововолинська швейна фабрика», де захворіли 8 осіб, із яких шість – працівники фабрики, а двоє – контактні особи за місцем проживання. Було встановлено 32 контактні особи; всі знаходяться під домашнім наглядом. Із понеділка фабрика не працює, аби не допустити подальшого поширення хвороби.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, Волинь, нововолинськ, Надзвичайні події, луцьк
В тему