23 Липня 2020
Новини

Автокрадія з Полтавщини шукає Нацгвардія та квадрокоптери

Автокрадія з Полтавщини шукає Нацгвардія та квадрокоптери

Для пошуків чоловіка, який захопив у заручники поліцейського в Полтаві, а потім сховався в лісі, залучили Національну гвардію. Також правоохоронці підняли в повітря квадрокоптери.

Про це повідомив прес-офіцер Полтавського обласного управління Національної поліції Роман Гришин, передає "Кременчуцька газета".

За його словами, у розшуку чоловіки також беруть участь кінологи з собаками. Звільнився заручник - полковник поліції Віталій Шиян - також бере участь в операції.

Гришин зазначив, що зараз вирішується питання про притягнення авіації. Штаб правоохоронців розгорнуто в селі Великий Байрак Миргородського району.

Нападник Роман Скрипник вже відпустив поліцейського Віталія Шияна, залишив автомобіль і ховається від правоохоронців у лісі.

Скрипника намагалися сьогодні вранці затримати біля адміністративного суду Полтави за підозрою у викраденні авто.

Він дістав гранату і схопив співробітника поліції, але в ході переговорів обміняв утримуваного поліцейського на начальника Управління карного розшуку Полтавській області, полковника поліції Віталія Шияна.

Нагадаємо, що у Полтаві біля приміщення адміністративного суду правоохоронці намагалися затримати чоловіка, якого підозрювали в незаконному заволодінні автомобілем. Під час затримання він дістав гранату, яку погрожує підірвати, і взяв у заручники поліцейського.

Після перемовин чоловік обміняв працівника карного розшуку на начальника УКР ГУНП в Полтавській області полковника поліції Шияна.

Із загарбником вели переговори, після чого він виїхав з одним із заручників на наданому авто у напрямку виїзду з міста.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: полтава, захоплення, поліція, Надзвичайні події
В тему