23 Липня 2020
Новини

На Полтавщині автокрадій взяв у заручники поліцейського і погрожує підірвати гранату

На Полтавщині автокрадій взяв у заручники поліцейського і погрожує підірвати гранату

У Полтаві автовикрадач погрожує підірвати гранату, правоохоронці проводять спецоперацію по його затриманню. Поліцейські ведуть з чоловіком перемовини.

Про це повідомляє прес-служба управління поліції Полтавської області.

Так, спецоперацію проводять на вулиці Остапа Вишні.

"Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір та погрожує працівникам поліції гранатою. З ним ведуть перемови. На місці працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку поліції області й Полтавського відділу поліції та інші спеціальні служби", - вказано у повідомленні.

Патрульна поліція охороняє місце події.

"Просимо громадян та водіїв бути вкрай обережними та оминати територію проведення спеціальної операції! Задля вашої безпеки тримайтеся якнайдалі від епіцентру подій", - закликають правоохоронці.

Підкреслимо, місцеві ЗМІ, посилаючись на свої джерела, пишуть, що підозрюваний утримує у заручниках правоохоронця.

Із загарбником вели переговори, після чого він виїхав з одним із заручників на наданому авто у напрямку виїзду з міста.

"Після перемовин зловмисник поміняв на утримуваного працівника карного розшуку начальника УКР ГУНП в Полтавській області полковника поліції Шияна Віталія, з яким поїхав на наданому, відповідно до його вимог, транспортному засобі у напрямку виїзду з міста", – уточнили в поліції.

На місце події прибули вибухотехніки, слідчо-оперативна група і співробітники карного розшуку.

"На вулиці Остапа Вишні проводиться спецоперація по затриманню підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір і загрожує працівникам поліції гранатою. З ним ведуть переговори", – йдеться в повідомленні.

За словами очевидця, події почалися близько дев'ятої ранку. На місце події спочатку приїхала "швидка", а потім правоохоронці. Біля колишнього хлібозаводу були чутні крики, там огородили територію.

Затримання автовикрадача на Полтавщині

Нагадаємо, що 44-річному чоловіку, який захопив рейсовий автобус у Луцьку, повідомили про підозру.

Його підозрюють у вчиненні терористичного акту, захопленні та триманні осіб як заручників з погрозою знищення людей, посяганні на життя працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, а також у незаконному зберіганні вогнепальної зброї та вибухових речовин (ч. 1 ст. 258, ч. 2 ст. 147, ст. 348, ч. 1 ст. 263 КК України).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, захоплення, полтава, Надзвичайні події
В тему