23 Липня 2020
Новини

Що відомо про поліцейського, який став заручником у Полтаві

Що відомо про поліцейського, який став заручником у Полтаві

Начальник УКР ГУНП в Полтавській області полковник поліції Віталій Шиян служить в органах майже 25 років.

Детальніше про 44-річного полковника пише УНІАН із посиланням на джерела у поліції.

Зазначається, що Віталій Шиян народився 26 вересня 1976 р. в Кременчуці. Він має вищу юридичну освіту, зокрема, закінчив Київську Національну академію внутрішніх справ України у 2002 році (правознавство, кваліфікація – юрист).

"З 1995 року служив у лавах ЗСУ (Крим, морська піхота). На службі в органах внутрішніх справ з 1996 року", – йдеться у повідомленні.

Працював Шиян у патрульно-постовій службі міліції і ВБНОН Кременчуцького міського управління УМВС. У 2008 році став першим заступником начальника Кременчуцького міського управління УМВС, а в 2010-му – начальником Херсонського міськвідділу УМВС. З 2012 року – заступник начальника Київського УБОЗу. З 2013 року працював у Полтаві начальником карного розшуку, згодом наказом міністра внутрішніх справ від 8 червня 2015 року був призначений на посаду начальника Семенівського районного відділу УМВС.

Пізніше Шияна знову перевели в Полтаву, де він дослужився до начальника УКР ГУНП в Полтавській області.

Нагадаємо, у Полтаві біля приміщення адміністративного суду правоохоронці намагалися затримати чоловіка, якого підозрювали в незаконному заволодінні автомобілем. Під час затримання він дістав гранату, яку погрожує підірвати, і взяв у заручники поліцейського.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: полтава, поліція, Надзвичайні події
В тему