23 Липня 2020
Новини

Намагався викрасти онука мільйонера: шокуючі деталі з біографії терориста у Луцьку

Намагався викрасти онука мільйонера: шокуючі деталі з біографії терориста у Луцьку

Терорист Максим Кривош виявився людиною "складної долі" і незвичайної біографії. Сусіди розповіли, що він сильно бив дружину, але дуже любив тварин. А правоохоронці повідомили, що він раніше намагався викрасти сина мільйонера.

Останні років п'ять Кривош став активним зоозахисником. Він навіть посприяв, щоб у місті Дубно Рівненської області, де він жив, перестали труїти собак, йдеться в сюжеті ТСН.

Місцеві захисники тварин добре відгукуються про нього та його діяльність. Він часто привозив тварин на стерилізацію, а неподалік від свого будинку влаштував кладовище для чотирилапих.

Що незвично, чоловік дуже не любив фотографуватися.

"Я хотіла кілька разів його сфотографувати. Він сказав: "Я не хочу", - говорить рівненська зоозахисниця Алла Лосік.

Сусіди по дачі теж добре відгукуються про Кривоша. Кажуть, завжди був привітний, годував собак і допомагав лікувати кота.

Разом з тим сусіди по багатоквартирному будинку в Дубно розповідають, що він бив дружину і жінка його дуже боялася.

"Таня дуже хороша, але вона його боялася, він її бив. Він побив її так, що вибив нижню щелепу", - розповідає сусідка Тетяна Мінязєва.

А в правоохоронних органах розповіли, що ще до того, як Кривош став зоозахисником, він разом зі спільниками намагався викрасти 12-річного онука місцевого мільйонера. Швидше за все, заради викупу. Але тоді дитині вдалося вирватися і втекти.

Максим Кривош народився 6 листопада 1975 року в селищі Гай Оренбурзької області Російської Федерації.Його батько, Степан Максимович, був видатним ученим і винахідником.Мати Кривоша загинула в ДТП у 2013 році. Також у нього є син, який каже, що стосунки у них більш або менш нормальні.

А рідний брат Кривоша також сидів у в'язниці. Сам же "луцький терорист" провів у місцях позбавлення волі на 10 років з 44-х років свого життя. У його "послужному списку" розбій, шахрайство, вимагання, незаконне зберігання зброї.

Нагадаємо, 21 липня поліція повідомила, що в обласному центрі Волині невідомий чоловік захопив автобус з людьми. Повідомляли про постріли. Місце події оточила поліція та військові. Згодом цю надзвичайну подію прокоментував Президент України Володимир Зеленський. Терорист через Твіттер озвучив доволі дивні вимоги. Крім того він телефонував до відомого журналіста Юрія Бутусова.

До слова, юрист-кримінолог Анна Маляр вважає, що захоплення заручників у Луцьку є нетиповим, як і сам злочинець, та може бути постановкою. Також цю подію прокоментував під час візиту міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Ввечері терорист звільнив трьох заручників:  бабусю, вагітну жінку і дитину.

Пізніше його затримали правоохороці, а 13 заручників звільнили.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: тероризм, луцьк, Волинь, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали