21 Липня 2020
Новини

«Відмовляється передавати навіть воду для людей», - Геращенко про терориста в Луцьку

«Відмовляється передавати навіть воду для людей», - Геращенко про терориста в Луцьку

Терорист у Луцьку не погоджується навіть передати воду пасажирам захопленого автобуса.

Про це в ефірі 24 каналу повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"На жаль, ця особа поки відмовляється передавати навіть воду для людей, які вже 4 години перебувають на палючому сонці", – розповів він.

Вимоги, які висунув терорист

Антон Геращенко розповів, що ця людина виставляла вимоги щодо того, аби чимбільше людей дізналися про захоплення автобусу.

  • "Максим Плохой" вимагає, аби глави судів, міністерств, прокуратури, парламенту, церков записали і виклали в ютюбі заяви про те, що саме вони – терористи в законі. У його списку людей, що мають це зробити, такі прізвища: Філарет, Епіфаній, Онуфрій, Шевчук, Аваков, Порошенко, Пінчук, Медведчук і Коломойський та інші.
  • Президент Володимир Зеленський, за вимогою терориста, має опублікувати відеозвернення з текстом фільм "Земляни 2005 року". Дивитися усім.

Ми розуміємо, що ця особа вважає, що потрібно зробити щось, що він хоче. Але поки він не виявив таких потреб, які можна було б виконати, і які були б зрозумілі,
– зазначив заступник міністра МВС.

Також Антон Геращенко сподівається, що дії поліції і СБУ призведуть до того, що в ході перемовин ця особа звільнить всіх заручників і здасться поліції.

"Ми сподіваємося саме на такий варіант.Головне – це перемовини", – зазначив він.

Нагадаємо, 21 липня поліція повідомила, що в обласному центрі Волині невідомий чоловік захопив автобус з людьми. Повідомляли про постріли. Місце події оточила поліція та військові. Згодом цю надзвичайну подію прокоментував Президент України Володимир Зеленський. Терорист через Твіттер озвучив доволі дивні вимоги.

     

    Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

    Читайте також
    Все про: луцьк, Волинь, Надзвичайні події
    В тему