17 Липня 2020
Новини

Волиняни організовують Всеукраїнський онлайн-забіг

Волиняни організовують Всеукраїнський онлайн-забіг

Володимир-Волинська птахофабрика організовує найбільший онлайн-забіг і долучає до святкування не лише володимирчан, а й усю країну.

Онлайн-забіг організовують 25-26 липня з нагоди відзначення чергової річниці Княжого міста.

Як повідомили у пресслужбі підприємства, команда птахофабрики традиційно проводила такі забіги у місті, чим хотіли популяризувати місто серед любителів бігу. Однак карантин вніс свої корективи і вирішили забіг провести в онлайн-режимі. В той же час закликають дотримуватися правил карантину.

“Ми переконані, що любительский біг це хороша запорука міцного імунітету, і  допоможе нам в умовах карантину зберегти здоров'я. Головне дотримуватися правил карантину і соціальної дистанції.” - наголосив Андрій Бурко, один із учасників бігового клубу птахофабрики.

«Ми підготували багато кльових дистанцій: 500 м (дитяча), 1,5 км (дитяча), 4.2 км (від 14 років), 10 км, 21 км. Це круто, коли є можливість бігати родиною, запрошувати до спортивного руху друзів і знайомих. Ми завжди акцентуємо увагу на тому, що під час пробіжки треба дотримуватися карантинних заходів безпеки, бо здоров’я то для нас найголовніше!» – зазначила спортивний координатор підприємства Оксана Богославець.

Посилання на реєстрацію можна знайти на офіційних сторінках підприємства, є можливість отримати гарну медаль й чудові вихідні з родиною.

Нагадаємо, що вже декілька третій рік поспіль Володимир-Волинська птахофабрика проводить спортивні заходи на день Володимира-Волинського.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир-волинський, Волинь
В тему