2 Липня 2020
Новини

До Дня Володимира-Волинського проведуть онлайн-забіг

До Дня Володимира-Волинського проведуть онлайн-забіг

Цьогоріч княже місто Володимир-Волинський святкуватиме 1032-річницю від заснування.

У попередні два роки невід'ємною частиною відзначення Дня Володимира був забіг від бігового клубу "Епікур", організатором якого виступала місцева птахофабрика. Як повідомили на офіційній сторінці підприємства у соціальних мережах, третій забіг відбудеться в онлайн-форматі.

Лінк на джерело: https://www.facebook.com/events/710049326479629/

“EPIKUR FUN RUN" – святковий онлайн забіг для всіх, хто любить біг! Біг це легко, модно та здорово! Він допомагає стати краще, ефективніше і впевненіше в собі. За допомогою бігу ми відкриваємо нові межі й виходимо за рамки того, що раніше здавалося неможливим. Біжіть з нами на "EPIKUR FUN RUN" –  25 та 26 липня у будь-якій точці країни та в зручну для вас годину, з дотриманням всіх правил карантину та соціальної дистанції. Яскраві емоції, зручні дистанції, безліч подарунків у лотереї та круті медалі  — все це чекає на зареєстрованих учасників”, - йдеться в повідомленні організаторів.

Любителям бігу пропонують 5 дистанцій на вибір:

-  21 км

- 10 км

- 4,2 км (учасники віком від 14 років)

- 1,6 км діти

- 500 м діти

“Учасником забігу може стати будь-хто. Для цього варто лише зареєструватися та обрати дистанцію для себе. Більш детально з умовами участі можна ознайомитися в положенні”, - пояснюють організатори.

Зареєструватися на забіг можна тут.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир-волинський, Волинь
В тему