14 Липня 2020
Новини

Біля Одеси - спалах COVID-19 у психлікарні

Біля Одеси - спалах COVID-19 у психлікарні

Під Одесою в обласній психіатричній лікарні №2 виявили спалах коронавірусу.

Про це пише USIonline.com.

На даний моменту психлікарні COVID-19 виявили у 17 осіб, в тому числі у п'яти співробітників медустанови і 12 пацієнтів, повідомили в Одеській обласній державній адміністрації.

Двоє хворих перебувають у стаціонарі, десять проходять амбулаторне лікування.

У Лиманській райдержадміністрації повідомили, що у зв'язку зі спалахом COVID-19 в психіатричній лікарні посилюють протиепідемічні заходи. Всі відділення медзакладу, де перебувають 437 пацієнтів і 335 співробітників, перевели в режим обсервації терміном на 14 днів.

Зупинку громадського транспорту у лікарні розпорядилися закрити і відгородити стрічкою. Також за рішенням місцевої влади закривають кафе, бари і всі магазини, розташовані поблизу психіатричної лікарні, крім магазину Точка У і аптеки. Також на території села Олександрівка буде заборонено відвідування дитячих і спортивних майданчиків.

В Одеській області коронавірусом заразилися 2 258 осіб, 30 пацієнтів померли. За минулу добу виявили 50 випадків зараження.

В цілому число інфікованих COVID-19 в Україні наближається до 55 тисяч, з них понад 27 тисяч вже одужали. 1412 пацієнтів померли.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему