13 Липня 2020
Новини

Біля Києва знайшли жінку, яку шукали три доби

Біля Києва знайшли жінку, яку шукали три доби

Під Києвом на узбіччі дороги, біля лісосмуги, у сусідньому районі знайшли жінку.

Про це інформує пресслужба поліції Київської області.

Поліція 13 липня відшукала 32-річну жительку Києво-Святошинського району, масштабні пошуки якої тривали упродовж трьох діб. 

Як зазначається, про зникнення молодої жінки повідомив три дні тому її батько. Чоловік повідомив, що донька приїздила до нього в гості, але коли вони вийшли з будинку, дівчина зникла і на зв'язок не виходила.

Поліцейські переглянули камери відеоспостереження і встановили орієнтовний напрямок руху зниклої жінки. Незабаром її мобільний телефон знайшли викинутим у лісі.

Упродовж трьох діб правоохоронці обстежували місцеві поля та ліси. Знайшли жінку за кілька десятків кілометрів від місця зникнення у Васильківському районі.

Жінка була виснажена, але мала намір продовжити свій шлях. Хто вона і що з нею трапилось, пояснити дівчина не могла. Каретою швидкої допомоги її ушпиталили до лікарні.

До пошуків були залучені оперативники Управління карного розшуку поліції Київщини, бійці полку поліції особливого призначення, "Миротворець", військовослужбовці Національної гвардії України, кінологічна служба, особовий склад Києво-Святошинського відділу поліції, небайдужі громадяни та квадрокоптер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, поліція, розшук
В тему