10 Липня 2020
Новини

В Україні в серпні хочуть повноцінно відновити залізничне сполучення

В Україні в серпні хочуть повноцінно відновити залізничне сполучення
У серпні "Укрзалізниця" хоче повноцінно відновити пасажирське залізничне сполучення.

Це можливо у разі покращення ситуації з коронавірусом у країні. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

За словами виконувача обов'язків очільника "Укрзалізниці" Івана Юрика, вже відновили третину поїздів приміських та далекого сполучення.

«Сподіваємося, що в серпні кількість захворювань на коронавірус піде на спад і ми зможемо повноцінно відновити залізничне сполучення з усіма регіонами вже в серпні», — зазначив Юрик.

Також очільник "Укрзалізниці" закликав дотримуватися санітарних норм під час подорожей. За його словами, найбільше порушень санітарних норм зафіксували у приміських поїздах.

В "Укрзалізниці" нагадали, що всі пасажирські потяги проходить дезінфекційну обробку до та після рейсу. Також посилено обробляють постільну білизну. У кожному вагоні має бути санітайзер, а співробітники забезпечені засобами індивідуального захисту.

Для посадки в поїзд пасажири обов'язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг на вході на вокзал та під час посадки до вагона. Пасажирам рекомендують якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонують напої та кондитерські вироби.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, укрзалізниця, потяги, карантин
В тему