9 Липня 2020
Новини

У Порошенка прокоментували розмову з Путіним

У Порошенка прокоментували розмову з Путіним

У Порошенка назвали фейком розмову нібито експрезидента та президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє пресслужба "Європейської солідарності".

"Протягом шести років фейки є одним із постійних інструментів російської гібридної війни проти України, рівно як і проти особисто Порошенка. Від "розіп'ятого хлопчика у Слов'янську" до "вбивства Петром Порошенком рідного брата". "Розмова" з Путіним, оприлюднена випускником Вищої школи КДБ, - із цієї ж серії. Це такий же грубо змонтований, ретельно скомпільований фальсифікат, як і нібито бесіди з Байденом", - йдеться у повідомленні.

У партії Порошенка вважають, що Деркач та прокурор Костянтин Кулик, які на пресконференції у четвер опублікували нібито розмови Порошенка – "учасники кремлівського плану із відбілювання Путіна, зняття з Росії відповідальності за агресію і перекладення її на Україну".

Також у "Євросолідарності" пишуть, що слова Кулика та Деркача корелюються із заявою генпрокурора Ірини Венедиктової про те, нібито громадяни масово звертаються із заявами на Порошенка.

"Юристи, які обслуговують п'яту колону, протягом останнього тижня обдзвонюють вимушених переселенців і пропонують їм підписувати позови проти Порошенка, який нібито винен у втраті ними майна", - зазначають в пресслужбі.

Усі ці факти у партії колишнього президента називають "частиною спецоперації московської агентури" та "помстою Кремля" за те, що Порошенко "не дозволив Путіну реалізувати в Україні жодної стратегічної цілі Кремля".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: петро порошенко, володимир путін
В тему