8 Липня 2020
Новини

В Ужгороді бійка битами переросла у стрілянину

В Ужгороді бійка битами переросла у стрілянину

На околиці Ужгорода в селищі Минай розбірка між трьома чоловіками закінчилася стріляниною. Участь у сутичці брали троє чоловіків, які до цього разом відпочивали в одному з ресторанів.

За даними поліції, ймовірною причиною конфлікту стали боргові зобов’язання одного з учасників сутички перед 39-річним мешканцем Ужгорода.  

Вирішили конфлікт в мирний спосіб не вдалося. Тож чоловік дістав металеву биту, якою почав трощити автомобіль BMW, на якому приїхав боржник разом зі своїм товаришем. В тих теж виявилася бита, і вони намагалися у відповідь побити нападника.

Бити, якими билися чоловіки / <a href=фото Нацполіції" src="https://t1.ua/photos/articles/2020/07/47409_12918.jpg" />

В результаті, 39-річний ужгородець з травматичного пістолета здійснив кілька пострілів у бік чоловіків. За даними журналіста Віталія Глаголи, було як мінімум чотири постріли.

Потерпілих з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні, а сам стрілок з місця пригоди зник.

У поліції подію кваліфікували за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. Дві металеві бити та гільзи з пістолета, ймовірно травматичного, вилучені. Автомобілі, на яких пересувалися учасники конфлікту, поміщені на спецмайданчик поліції. Варто відзначити, що обидва автомобілі на німецькій реєстрації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: ужгород, обстріли, кримінал, Україна
В тему