8 Липня 2020
Новини

У Луцьку встановлять еко-трубу для заміру чистоти повітря

У Луцьку встановлять еко-трубу для заміру чистоти повітря
Вчора, 6 липня, у сервісному центрі Evoda Lutsk відбулась чергова зустріч із громадськими активістами щодо вирішення екологічних проблем Луцька.
Про це йдеться у групі Сморід у Луцьку.
Під час зустрічі вирішено розмістити одну із еко-труб для контролю якості повітря на багатоквартирному будинку Луцька в густонаселеному районі, де є необхідність контролю за роботою каналізаційної мережі, адже в багатьох таких будинках є відкритий вихід, що забезпечує доступ кисню до внутрішньобудинкових мереж, однак необхідно прослідкувати, чи не створюють такі виходи можливості для появи неприємних запахів під час підвищеної вологості повітря.

Також під час зустрічі обговорили перспективи каналізування мікрорайону Вишків і запланували спільну поїздку на очисні споруди КП «Луцькводоканал» для обстеження їх стану та обговорення запланованої реконструкції.
Довідка. КП «Луцькводоканал» ініціював проведення зустрічей і діалогів із активістами та небайдужими лучанами, які можуть запропонувати власне бачення вирішення питань екології, ініціювати ефективні проєкти й отримати фінансування на їх реалізацію з екологічного фонду, задати всі питання у відкритому діалозі з директором КП «Луцькводоканал» Віктором Гуменюком.
Такий формат зустрічей вже підтверджує свою ефективність, адже забезпечує пряме спілкування усіх, хто хоче отримати достовірну інформацію про діяльність підприємства і можливість спільної роботи в напрямку вирішення екологічних питань Луцька.
Кожен охочий може потрапити на таку зустріч, попередньо написавши у приватні повідомлення сторінки
Evoda Lutsk

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, екологія, Волинь
В тему